Organisatie

Over ons

 

Synsel Techniek is hét gespecialiseerde detacheringsbureau voor elektrotechnici, werktuigbouwkundige en mechatronici binnen Nederland. Wij hebben ruime ervaring binnen de machinebouw, (proces)industrie en industriële automatisering. Wij praten niet alleen dezelfde taal als technici, wij zitten zelfs gevestigd midden in het technische hart van een hightech machinebouwer. Deze unieke locatie heeft als voordeel dat wij dagelijks ervaren wat er op de markt afspeelt. Deze kennis gebruiken wij vervolgens om technici optimaal in hun kracht te zetten. Dit is namelijk waar ons hart sneller van gaat kloppen, realiteit maken van de ambitie van technici. Ambitie staat daarmee centraal in onze organisatie, niet alleen de ambitie van de kandidaten maar ook de ambitie van alle individuen in ons team.

Wij hebben een netwerk van 2500 innovatieve werkgevers binnen Nederland. Door dit uitgebreide netwerk kunnen wij de meeste vacatures aanbieden voor monteurs en engineers. Bij het aanbieden van vacatures blijft het niet, wij streven altijd naar een plaatsing voor de lange termijn door de ambitie van de kandidaat centraal te stellen. Dit zetten wij kracht bij door puur en alleen in vaste banen te bemiddelen.

Voel jij je aangesproken na het lezen van het bovenstaande? Wij zijn voortdurend op zoek naar technici met een achtergrond in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica en industriële automatisering. Wil je een persoonlijk voorstel ontvangen naar aanleiding van jouw wensen, neem dan contact met ons op via 088-32 31 300, via onze chat of per mail via sollicitatie@synsel.nl.

Klaar voor jouw nieuwe uitdaging?

Bekijk onze vacatures.