Dé specialist voor (Internationale) Service Engineers

Kies uit de beste nationale of internationale service banen

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Op basis van jouw wensen en ambities vinden wij voor jou de best passende baan. Dit kunnen wij doen door ons grote netwerk van 2100 innovatieve werkgevers binnen de machinebouw en technisch dienstverleners specifiek voor (Field) Service Engineers, Commissioning Engineers en Service Monteurs regionaal, nationaal en internationaal. Denk hierbij aan klantbezoeken binnen de food-, chemie-, farma-, automotive-, papier-, rubber & kunststof-, verpakkings- en metaalindustrie of installatie- en energietechniek, systemen & apparaten en maritiem.

Specialist in (internationale) service

We zijn een technisch detacheringsbureau specifiek voor (internationale) service engineers in de machinebouw, technisch dienstverlening, maritiem, energie- en installatietechniek. We doen al 10 jaar niets anders dan de beste baan vinden voor Monteurs en Engineers in de service of inbedrijfstellingen.

Wij kennen de markt, weten precies wat er speelt en wat jouw opties zijn

Zelf kan je niet alle bedrijven en vacatures kennen en weten of het bij jouw wensen en ambities past. Omdat wij in contact staan met alle Service Managers weten wij wat er mogelijk is voor jou binnen de verschillende branches en locaties. Ook zorgen we voor de beste voorwaarden zoals goede toeslagen, vergoedingen, een creditcard van de zaak en een service auto.

Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

Wij gaan met een Service Manager in gesprek over jouw wensen en kwaliteiten om ervoor te zorgen dat er specifiek voor jou mogelijkheden worden gecreëerd.

Je hoeft alleen maar te kiezen

Onze dienstverlening voor jou is enorm simpel. Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste baan. Wij zorgen voor de beste opties, jij hoeft alleen maar te kiezen.

Jij staat centraal

Wij vinden de beste baan regionaal, nationaal of internationaal waarin jij passend wordt beloond en beschikt over goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Alleen vaste banen voor de beste toekomst.

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

  • Binnen 1 uur reactie

  • Geen klik? Wij vinden de passende baan

  • Monteurs beoordelen ons met een 8.9

Deel jouw CV

drag & drop of

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service .

1.533 tevreden kandidaten

gingen je voor!

Jarno Peeters

Software & Electrical Engineer | gAvilar

Lees meer

Oscar van Gullik

Engineer Mechatronica | Boretech Holland

Lees meer

Koen Willems

Software Engineer/PLC Engineer

Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Lees meer

Ronald van Lee

International Field Service Engineer

Op LinkedIn kwam ik Synsel Techniek tegen en ik was eigenlijk meteen enthousiast over de manier hoe zij het aanpakken. Ze dachten echt met me mee en gingen op zoek naar een functie die goed bij mij past en een bedrijf waar het goed mee klikt.

Lees meer

Yannick Luitjens

Control Engineer

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor.

Lees meer

Wil je snel aan de slag?

Doe de banenscan en wij vinden voor jou de beste baan