Wij zijn de nummer 1 specialist voor Starters in de Industriële Automatisering

Dankzij ons grote netwerk van topwerkgevers vinden wij voor jou gegarandeerd de best passende baan

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Dit is hoe we jou best passende baan vinden:

➔ Wij luisteren uitgebreid naar jouw wensen en ambities

➔ Dankzij ons grote netwerk van 2100 innovatieve werkgevers

➔ Klantbezoeken binnen de sectoren waar jij wil werken

➔ Jij staat centraal

➔ Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

1.533 tevreden kandidaten

gingen je voor!

Klaas Korthuis

Procesoperator bij IJsbeer Energie | Sinds februari 2024

Iedere vraag die ik had, werd ontzettend snel opgepakt door Camiel. Wist hij het antwoord niet? Dan kwam ik binnen een dag in contact met iemand die het wél wist. Ik ben erg tevreden over het contact met Synsel Techniek!

Lees meer

Jarno Peeters

Software & Electrical Engineer bij gAvilar | Sinds februari 2024

Synsel, bedankt voor het vinden van mijn nieuwe baan als Software & Electrical Engineer!

Lees meer

Maarten Manders

Monteur Technische Dienst bij Globemilk | Sinds januari 2024

Ik reageerde op een vacature via Facebook en vrijwel direct nam Synsel Techniek contact met mij op.

Lees meer

Kevin van der Molen

Machine Operator bij Alpuro | Sinds februari 2024

Vanaf het moment dat ik door de fabriek heen liep, wist ik al dat dit mijn nieuwe werkgever zou worden. Er valt hier ontzettend veel te leren en de sfeer op de werkvloer is erg goed.

Lees meer

Marcel Ebben

Supervisor bij PPG Tiel | Sinds januari 2024

Ik kan niets anders zeggen dan dat de ervaring met Synsel Techniek positief is. Van de voorbereiding op het sollicitatiegesprek tot de verloning, alles was top geregeld. Synsel Techniek, bedankt!

Lees meer

Bauke ten Cate

Procesoperator bij Plasthill BV | Sinds januari 2024

Via een advertentie op Facebook kwam ik bij Synsel Techniek terecht en het vinden van een nieuwe baan verliep ontzettend soepel.

Lees meer

Oscar van Gullik

Engineer Mechatronica bij Boretech Holland | Sinds januari 2024

Er werd geluisterd naar mijn verhaal als starter binnen de Mechatronica en op basis daarvan werd gekeken welk bedrijf het beste aan zou sluiten bij mijn profiel en mijn wensen. Bedankt voor het vinden van mijn eerste, echte baan!

Lees meer

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

  • Binnen 1 uur reactie

  • Geen klik? Wij vinden de passende baan

  • Monteurs beoordelen ons met een 8.9

Deel jouw CV

drag & drop of

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service .

Als starter aan de slag in de Industriële Automatisering

Dit spreekt jou aan:

Ben je gefascineerd door de interactie tussen mens, machine en proces? Vind je het leuk om te puzzelen met complexe systemen, te ontwerpen aan innovatieve oplossingen en te sleutelen aan de nieuwste technologieën? Dan is Industriële Automatisering de perfecte keuze voor jou!

Hier herken jij jezelf in:

Als technicus in de Industriële Automatisering ben je meer dan een techneut. Je ontwikkelt, implementeert en onderhoudt slimme automatiseringssystemen die industriële processen efficiënter, veiliger en duurzamer maken. Je werkt met robots, PLC's, SCADA-systemen, sensoren en andere geavanceerde technologieën om de productiviteit te verhogen, de kwaliteit te bewaken en kosten te besparen. Je bent een creatieve probleemoplosser die complexe vraagstukken analyseert. Daarnaast bedenk je innovatieve oplossingen en realiseert deze met oog voor detail en precisie.

Wat jij kunt verwachten:

De Industriële Automatisering is een breed en divers vakgebied met tal van specialisaties. Je kunt je focussen op gebieden zoals machinebouw, robotica, procesbesturing, of logistiek. In alle sectoren is er een grote vraag naar gedreven en ijverige technici met een brede skillset. Ben jij klaar om je passie voor technologie te combineren met een waardevolle bijdrage aan de maakindustrie? Kijk direct naar onze vacatures en vind een baan die past bij jouw interesses en ambities!

Wat kun jij gaan verdienen als Starter?

Wil je als starter graag weten wat je kunt verdienen in jouw vakgebied? Dan is onze salariswijzer jouw ultieme gids! Als je aan het begin van je carrière staat, is het belangrijk om een realistisch beeld te hebben van het salarisniveau in jouw branche en functie. Onze salariswijzer biedt een overzichtelijk en up-to-date inzicht in wat je kunt verwachten