Wij zijn de nummer 1 specialist voor Starters in de Technische Bedrijfskunde

Dankzij ons grote netwerk van topwerkgevers vinden wij voor jou gegarandeerd de best passende baan

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen.

Dit is hoe we jou best passende baan vinden:

➔ Wij luisteren uitgebreid naar jouw wensen en ambities

➔ Dankzij ons grote netwerk van 2100 innovatieve werkgevers

➔ Klantbezoeken binnen de sectoren waar jij wil werken

➔ Jij staat centraal

➔ Wij weten deuren te openen die voor jou gesloten blijven

1.533 tevreden kandidaten

gingen je voor!

Klaas Korthuis

Procesoperator bij IJsbeer Energie | Sinds februari 2024

Iedere vraag die ik had, werd ontzettend snel opgepakt door Camiel. Wist hij het antwoord niet? Dan kwam ik binnen een dag in contact met iemand die het wél wist. Ik ben erg tevreden over het contact met Synsel Techniek!

Lees meer

Jarno Peeters

Software & Electrical Engineer bij gAvilar | Sinds februari 2024

Synsel, bedankt voor het vinden van mijn nieuwe baan als Software & Electrical Engineer!

Lees meer

Maarten Manders

Monteur Technische Dienst bij Globemilk | Sinds januari 2024

Ik reageerde op een vacature via Facebook en vrijwel direct nam Synsel Techniek contact met mij op.

Lees meer

Kevin van der Molen

Machine Operator bij Alpuro | Sinds februari 2024

Vanaf het moment dat ik door de fabriek heen liep, wist ik al dat dit mijn nieuwe werkgever zou worden. Er valt hier ontzettend veel te leren en de sfeer op de werkvloer is erg goed.

Lees meer

Marcel Ebben

Supervisor bij PPG Tiel | Sinds januari 2024

Ik kan niets anders zeggen dan dat de ervaring met Synsel Techniek positief is. Van de voorbereiding op het sollicitatiegesprek tot de verloning, alles was top geregeld. Synsel Techniek, bedankt!

Lees meer

Bauke ten Cate

Procesoperator bij Plasthill BV | Sinds januari 2024

Via een advertentie op Facebook kwam ik bij Synsel Techniek terecht en het vinden van een nieuwe baan verliep ontzettend soepel.

Lees meer

Oscar van Gullik

Engineer Mechatronica bij Boretech Holland | Sinds januari 2024

Er werd geluisterd naar mijn verhaal als starter binnen de Mechatronica en op basis daarvan werd gekeken welk bedrijf het beste aan zou sluiten bij mijn profiel en mijn wensen. Bedankt voor het vinden van mijn eerste, echte baan!

Lees meer

Level up your job

Laat je vertegenwoordigen door Synsel Techniek

Jij weet wat je wilt en wij weten waar je dat kan doen. Met een vertegenwoordiger van Synsel Techniek ben je ervan verzekerd dat jouw belangen worden behartigd. Upload nu je CV laat ons de beste baan voor je vinden.

  • Binnen 1 uur reactie

  • Geen klik? Wij vinden de passende baan

  • Monteurs beoordelen ons met een 8.9

Deel jouw CV

drag & drop of

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service .

Als starter aan de slag in de Technische Bedrijfskunde

Dit spreekt jou aan:

Ben je gefascineerd door de complexiteit van hedendaagse organisaties en de kracht van techniek om processen te optimaliseren? Vind je het leuk om te analyseren, te ontwerpen en te optimaliseren? Ben je gedreven om innovatieve oplossingen te realiseren? Dan is Technische Bedrijfskunde de perfecte keuze voor jou!

Hier herken jij jezelf in:

Als Technisch Bedrijfskundige ben je meer dan een technicus. Je bent een strateeg, een visionair denker en een bruggenbouwer tussen verschillende disciplines. Je combineert je technische kennis met inzicht in bedrijfsprocessen, menselijke factoren en economische principes. Je analyseert complexe vraagstukken, ontwikkelt creatieve oplossingen en implementeert deze met oog voor detail en precisie. Je werkt samen met professionals uit diverse disciplines, deelt je kennis en expertise en leert van hun ervaringen.

Wat jij kunt verwachten:

De Technische Bedrijfskunde is een breed en divers vakgebied. Je kunt je specialiseren in verschillende sectoren, zoals de automotive, de energiesector, de hightechindustrie of de zorg. Je kunt aan de slag bij multinationals, MKB-bedrijven of startups. In alle sectoren en functies is er een grote vraag naar gedreven en ijverige technici met een brede skillset. Ben jij klaar om je passie voor techniek, mens en organisatie te combineren in een waardevolle carrière? Kijk direct naar onze vacatures en vind een baan die past bij jouw interesses en ambities!

Wat kun jij gaan verdienen als Starter?

Wil je als starter graag weten wat je kunt verdienen in jouw vakgebied? Dan is onze salariswijzer jouw ultieme gids! Als je aan het begin van je carrière staat, is het belangrijk om een realistisch beeld te hebben van het salarisniveau in jouw branche en functie. Onze salariswijzer biedt een overzichtelijk en up-to-date inzicht in wat je kunt verwachten