Synsel Techniek

Level up your job

Bekijk alles

Be one of a kind

Zorgt voor een vliegende start van je carrière.

Have fun together

Naast de beste baan ook nog eens de beste voorwaarden.

Move forward

Een vaste baan zorgt ervoor dat werkgevers investeren in jouw ontwikkeling.

Kies voor keuze

Wij zoeken naar de beste baan binnen jou ambitie

Lees de ervaringen

Als je 1/3de deel van je dag doorbrengt op je werk, zorg dan voor een leuke uitdagende baan passend bij jouw ambities. Gelukkig heb jij als starter met als opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica veel keuze op de huidige arbeidsmarkt. Synsel Techniek ziet dat er steeds vaker (te) snel gekozen wordt voor het eerste aanbod. Kies voor keuze en zorg voor een vliegende start van je carrière.

Waarom wij de beste zijn voor technische kandidaten

De beste volgende stap

Met een brede keuze uit banen kiezen we met elkaar de carrièrestap waarmee je bouwt aan jouw toekomst.

+2500 innovatieve werkgevers

Door ons uitgebreide netwerk bieden we jou als (Field) Service Engineer de grootste keuze aan als het gaat om werkgevers.

De beste voorwaarden

Een goed salaris, prettige werksfeer en een goed bereikbare locatie: de beste baan voor jou heeft ook de beste voorwaarden.

Altijd vaste banen

Echt bouwen aan jouw carrière doe je door te investeren in je toekomst met een vaste baan.

Werken met specialisten

Bij Synsel Techniek verstaan we jouw technische vak. We kennen de markt, spreken jouw taal enweten wat er speelt.

Jij staat voorop

Niet de werkgever maar jij staat voorop. Wij geloven erin dat als jij excelleert in jouw vak, onze klanten het meest tevreden zijn.

Onze werkwijze voor jou

01

Ambitiegesprek

Hoe ziet jouw tech dream eruit? In dit gesprek deel jij met ons hoe jij een derde van je leven wilt doorbrengen en onder welke voorwaarden. Dit gesprek kunnen we persoonlijk, telefonisch of via Skype doen en is ons startpunt voor de zoektocht naar jouw ideale baan.

02

Jouw keuzemogelijkheden

Waar wil je werken? Synsel heeft een groot netwerk van +2500 innovatieve werkgevers. Afhankelijk van de wensen die jij hebt geuit in het ambitiegesprek, kiezen we met elkaar bij welke bedrijven jouw beste carrièrekansen liggen.

03

Jouw cv-upgrade

Een sterk cv opent deuren naar de beste werkgevers. We helpen je om jouw cv te upgraden zodat jouw vakmanschap en persoonlijkheid echt tot zijn recht komen. Zo kan geen enkele werkgever meer om jou heen.

04

Onze sollicitatietips

Solliciteren is jouw werk niet. Gelukkig is dat wel onze baan. We delen tips waarmee je tijdens een sollicitatiegesprek krachtig reageert op vragen en je de baas blijft over eventuele zenuwen. En natuurlijk kennen we het bedrijf waar je op gesprek gaat, dus ontvang jij ook ‘inside information’.

05

Altijd meerdere werkgevers

1 keuze is geen keuze. Daarom adviseren én ondersteunen we je altijd om bij meerdere werkgevers op gesprek te gaan. Alleen zo krijg je een goed beeld van het bedrijf en de baan die het beste bij jou en jouw ambities past.

06

De beste arbeidsvoorwaarden

De beste baan is er 1 die op alle fronten aansluit bij wie jij bent en wat je wilt. En dus zetten we alles op alles zodat jij krijgt wat je verdient. Van een goed salaris tot prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Van doorgroeimogelijkheden tot een reiskostenvergoeding.

Synsel Techniek is dé werkgever voor technici in Nederland.

Wij werken samen met de beste technische bedrijven en opdrachtgevers in de technische industrie zodat er rust en overzicht ontstaat.

6738

Technische vacatures

1830+

Geplaatste kandidaten

6413

Keuzes in werkgevers

Deze techneuten gingen je voor

Andrik van der Molen

Service Monteur

Bij Synsel vond ik het erg fijn dat ik meteen een lijst van 10 bedrijven kreeg die mogelijk bij mij zouden passen. Hieruit kon ik een top 3 aangeven van de bedrijven die ik het meest interessant vond.

Lees meer

Elmar Koopman

Procesoperator

Het was vooral fijn om bij verschillende bedrijven op gesprek te gaan, want zo kon ik een goede afweging maken en was mijn keuze voor VDL Weweler de beste.

Lees meer

Joost Gilbers

Monteur (service)

Nadat ik had gesolliciteerd, werd ik gebeld en verliep het contact erg soepel. Ze handelden snel en mijn wensen werden echt serieus genomen.

Lees meer

Koen Willems

Software Engineer/PLC Engineer

Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Lees meer

Ronald van Lee

International Field Service Engineer

Op LinkedIn kwam ik Synsel Techniek tegen en ik was eigenlijk meteen enthousiast over de manier hoe zij het aanpakken. Ze dachten echt met me mee en gingen op zoek naar een functie die goed bij mij past en een bedrijf waar het goed mee klikt.

Lees meer

Wiyanna van Setten

Technical & Sales Support

Zelf had ik niet een directe achtergrond in de techniek, machine industrie etc. waardoor het voor mij lastig was in deze richting te zoeken naar een baan. Hier heeft Synsel mij ontzettend goed mee geholpen.

Lees meer

Yannick Luitjens

Control Engineer

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor.

Lees meer